Mi a jó a Chlorella porban?

Egy olyan hatékony, teljes mértékben természetes kiegészítő után kutatsz, amely extra energiát ad, megtisztítja a szervezeted a különféle nehézfémektől és káros anyagoktól, emellett pedig még a zsírégetésben is segít? A megoldást egy mikroalga, a chlorella személyében találhatod meg. Olvass tovább és tudj meg többet!

Erősíti az immunrendszert

Több kutatás is kimutatta 2012-ben, hogy a chlorella legalább nyolc hétig való szedése segít abban, hogy nagyban megerősödjön az immunrendszerünk. Erre a modern világban különösen nagy szükség van, hiszen rengeteg káros anyag kerül a levegőbe, amelyek legyengítik az embert. Az erős immunrendszer hiányában temérdek betegség nehezítheti meg az életünket.

chlorella

Segít a fogyásban

Minél idősebbek vagyunk, annál nehezebb leadni a felesleges kilókat. Tudósok kimutatták, hogy a chlorella bevitel nagyban hozzájárul a testzsír százalék csökkentéséhez, sőt még a koleszterinszintet és a vércukorszinten is csökkenti. Ezt a chlorella úgy éri el, hogy szabályozza a hormonokat, javítja az anyagcserét és a vérkeringést, miközben eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből. Így a diéta sokkal hatékonyabb lehet.

Segít abban, hogy fiatalabbnak nézzünk ki

Több kutatás is mutat arra, hogy a chlorella segíthet az öregedési folyamat lelassításában, ami fiatalabb külsőt eredményez. Nagyban csökkenti az oxidatív stresszt, ami a levegőszennyezés, rossz étrend valamint az állandó stressz következménye. Természetes módon megemeli az A és C-vitamin szintet a szervezetben, így a sejtek nagyobb védelmet élveznek.

Csökkenti a rák kialakulásának veszélyét

Az, hogy a chlorella segít a rák kialakulásának csökkentésében, igazából egyáltalán nem meglepő. Mivel erősíti az immunrendszert, ezért a szervezetünk képes kiiktatni a rákos sejteket. Emellett eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket és különféle méreganyagokat, így a környezeti tulajdonságok miatt kialakuló rák is kisebb eséllyel fordulhat elő.

Ez azonban csak a chlorella néhány előnye a sok közül. A szedése mindenki számára javasolt, különösen azoknak, akik olyan helyen élnek, ahol szennyezettebb a levegő.

Posted in Egészség.