Mi a jó a Halloweenben?

A Halloween manapság nem csak az Egyesült Államokban, de Európában, köztük Magyarországon is is egyre népszerűbbé válik. Egy jópofa ünnepről van szó, amely a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt biztosít szórakozást, így kár is lenne kimaradni belőle. Legyen szó édességekről, ijesztő filmekről, kosztümkészítésről vagy töklámpás faragásról, mindenki talál a kedvére való programot. De mégis mik azok a dolgok, amik miatt az emberek a legjobban szeretik a Halloweent? Ez a bejegyzést összegyűjtötte neked egy helyre.

mi a jó a halloweenben

Halloween Jelmezek

Hasonlóan a farsanghoz, Halloween alkalmával is jelmezeket öltenek a gyerekek, amit ráadásul még egy izgalmas programmal, az édesség kéréssel is egybe lehet kötni. Amerikában, de már Európában is egyre több gyerek öltözik be, majd indul el, hogy becsöngessen házakba és csokit vagy cukorkát kérjen. A fiatalok nagyon élvezik ezt, és már egyre inkább elfogadottá válik a felnőttek körében is, akik rendszeresen készülnek finomságokkal.

Töklámpás faragás

Ha szeretnéd kiélni a kreatív hajlamaidat, a Halloween tökéletes alkalmat biztosít erre. A faragott töklámpások szerves részét képezik ennek az ünnepnek, és ha kicsit érdekesebbé akarod tenni, akkor ne egy előre elkészítettet vásárolj, hanem készítsd el a sajátodat! Az egész családot bevonhatod, így egy szuper közös program kerekedhet ki a dologból.

Halloweeni dekorációk készítése

A töklámpás csak az egyik dekoráció, amivel előállhatsz Halloweenre. Elkészítheted például a saját szellemeidet, Halloween témájú gyertyáidat, mécseseidet, esetleg egyéb falra feltehető díszeidet. Halloweenkor igazán szabadjára engedheted a kreativitásodat, ha pedig ihletre van szükséged, temérdek jópofa ötletet találsz a neten.

Halloweeni partik

Egyre többen szerveznek Halloween témájú partikat, az igazán elkötelezettek pedig még azt is elvárják, hogy mindenki beöltözzön. Így egy igazán különleges buli kerekedhet ki, amit garantáltan nem fogsz elfelejteni!

Ijesztő filmek nézése

Létezik ideálisabb alkalom ijesztő horrorfilmek nézésre, mint a Halloween? Ilyenkor sokan előveszik a kedvenc horrorfilmjüket, hogy megnézzék azt ismerőseikkel, barátaikkal vagy családtagjaikkal, akik pedig igazán bátrak, azok egyedül vágnak bele.

Posted in Élet.