Mi a jó az eszköz automatában?

Gondoltál már arra vállalkozóként, hogy egy automatára bízd az alkalmazottjaid munkafelszerelését? Ha még nem, esetleg sosem hallottál még arról a dologról, hogy védőeszköz automata, akkor most érdemes megismerkedned vele. Egy igencsak hasznos gépezetről van szó, ami rengeteg különféle módon tudja könnyebbé tenni az életed, valamint lecsökkenteni a költségeket.

automata

Szinte bármit tárolhatsz benne

Védőfelszerelés vagy egyéb ruházat, kesztyűk, irodai felszerelések, netán egészségügyi csomagok? Bármilyen eszközről is van szó, ezek az eszközök alkalmasak a tárolására, így nem csak a kesztyű automata az egyetlen opciód. Az IVM készülék minden olyan tárgy megőrzéséről gondoskodik, amit a munka során rendszeresen kell használni, és nincs eldobva egy alkalom után. A dolog hasonló elven működik, mintha például üdítőt vennél egy kólás automatából, persze apróbb különbségekkel.

Elképesztően kevés helyet foglal

Gyakran nehéz megtalálni a munkafelszereléseket a hatalmas raktárban, esetleg nem megbízható eléggé a raktáros? Az eszköz automata egyik legnagyobb előnye, hogy ezt is leegyszerűsíti. Hihetetlenül kevés helyet foglal, így akár egy hatalmas raktár is kiváltható vele, mindezt ráadásul úgy, hogy éjjel-nappal megállás nélkül lehet rá számítani.

Kövesd nyomon az eszközöket

Az eszköz automata feladata nem merül ki abban, hogy tárolja a szükséges tárgyakat. Még ha csak egy olyan egyszerű dologról is van szó, mint egy kesztyű automata, megoldható vele az, hogy nyomon kövesse az egyes tárgyakat a kivételtől a visszatételig, így elkerülhető az, hogy elvesszenek vagy ellopják őket.

Sok testre szabhatósági lehetőség

Végül, de nem utolsó sorban azért is fantasztikus az eszköz automata, mert többféle módon testre szabható attól függően, hogy milyen célra kell. Példának okáért beállíthatóak egyedi hozzáférések vagy megtagadások attól függően, hogy ki használja. A rendszer szoftvere emellett nem csak egy-egy személyt, hanem nagyobb csoportokat is képes gond nélkül, megbízhatóan kezelni.

Posted in Kütyük.