Mi a jó a fa nyílászáróban?

A fa nyílászárók a bensőségesség, otthonosság és biztonság érzetét keltik, nem csak a ház lakóiban, hanem a külső szemlélőben és a látogatókban is. A különféle formájú és színű fa nyílászárók teljes egészében a ház vagy lakás hangulatához, stílusához alakíthatóak, legyen szó kültéri vagy beltéri elemekről. A nagy tapasztalatokon alapuló, gondos tervezés és a minőségi kivitelezés garantálja, hogy a fa nyílászárók évtizedeken keresztül nagy megelégedés mellett szolgálják tulajdonosaikat. A minőségi gyártók, mint az Unistol.sk innovatív technológiái gondoskodnak arról, hogy az “élő” anyagból készített ajtók és ablakok ne legyenek hajlamosak a vetemedésre és deformálódásra: a megfelelő körülmények közötti szárítás, a 4 rétegű kezelés kizárja a fa nyílászárók vetemedését vagy idő előtti elhasználódását.

Fa nyílászáró

A fa kiváló hőszigetelő. Fa nyílászárók, készítéséhez nem csak tömör formában használják hanem több rétegből ragasztott fahasábok formájában is, amely tovább növeli a szigetelőképességet és a formatartási tulajdonságokat is javítja. A szigetelőképességen az üvegbetétek sem rontanak, se a bejárati ajtók, se az ablakok esetében. A kiváló szigeteléshez hozzá tartozik a teljes szárnyon, illetve az ablakokon körbefutó gumitömítés, amely nem csak a hideg, de a zaj és a por ellen is kiválóan véd.

Fa ajtó

Ne felejtkezzünk el azonban az ajtótokról és a küszöbről sem! A tömör fából készült, fémlemezzel borított vagy anélküli légkamrás küszöbök megakadályozzák a küszöb menti hőhidak kialakulását, kiváló szigetelést biztosítanak. http://www.unistol.sk/hu/fa-belteri-ajtok/

Az ajtótok az egész ajtó biztonságosságát és használhatóságát meghatározza. A tok méretei, stílusa, kidolgozottsága, alapanyaga és színe, valamint masszívsága befolyásolja a szépséget, a biztonságosságot és a használati élményt is.

Posted in Építészet.